5 Set Descubre o mellor polbo á prancha 05/09/2018 Pulpería En Pulpería Porta Catering non paramos durante a tempada estival. Hai moitas festas, feiras e eventos aos que acudimos durante os meses de verán para cociñar as nosas especialidades, entre as que se atopa unha que ten o polbo como ingrediente principal e que cada vez ten máis demanda, o polbo á prancha. Esta sinxela receita ten un sabor exquisito, xa que as especias coas que adobamos o polbo proporcionan ao prato unha mestura de sabores que conquista calquera padal. Aínda que a receita do polb... Ler máis
26 Xul Goza dun bo prato de callos 26/07/2018 Receitas Os callos son un dos pratos máis famosos da nosa gastronomía e forman parte das tripas do porco, que se cortan e limpan coidadosamente para poder cociñalos. É un prato que non adoita chamar a todos os gustos, xa que as tripas preocupan un pouco, pero é un ingrediente que cando está ben cocido, sobre todo se está nun cocido, é delicioso e o seu sabor é totalmente aditivo. E aínda que é unha receita bastante calórica, é xenial para combater os días fríos. En Pulpería Porta Catering somos especi... Ler máis
9 Xul Carne richada 09/07/2018 Carnes En Pulpería Porta Catering somos especialistas na elaboración de receitas de carne richada, unha exquisita carne típica da provincia de Pontevedra. A richada é unha receita tradicional de Galicia, a súa preparación varía un pouco segundo a rexión na que nos atopemos, podemos probar a Richada en Silleda que se acompaña de patacas fritidas ou a de Forcarei con patacas cocidas e tamén a da Peroxa á que engádese pemento. Para facer a richada é importante ter ingredientes de primeira calidade, nest... Ler máis
29 Xuñ Churrasco á prancha, un auténtico manxar 29/06/2018 Carnes O churrasco é un dos maiores praceres gastronómicos da comunidade galega. Este anaco de porco ou tenreira é un dos máis cobizados e exquisitos, e a súa popularidade é tal que non pode faltar en ningunha celebración estival, sempre que haxa unha boa parrilla preto.O churrasco á prancha é rico, sen exceso de graxa e contundente, perfecto para celebracións cun bo número de persoas.Hai moitos segredos para facer un bo filete, así que dende Pulpería Porta Catering queremos amosarlles algúns:Se imos c... Ler máis
14 Xuñ O polbo á feira, o mellor 14/06/2018 Pulpería O polbo, ese animal tan pouco atractivo, pero ao mesmo tempo tan querido polo seu exquisito sabor. En Galicia considerámolo parte da nosa cultura e no resto do mundo é un auténtico manxar.É capaz de cruzar fronteiras gastronómicas de calquera tipo e poderás ver pulpeiras en Londres, París, Roma ou Madrid, sempre cunha receita por riba do resto: o polbo á feira.¿Que sería do polbo sen ese prato de madeira?De momento, non tería o mesmo sabor. Do mesmo xeito que non sabería se non se cociñou nunha ... Ler máis