Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering - Páxina 24

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Descubre o mellor polbo á prancha 5 Set

Descubre o mellor polbo á prancha

05/09/2018 Pulpería

En Pulpería Porta Catering non paramos durante a tempada estival. Hai moitas festas, feiras e eventos aos que acudimos durante os meses de verán para cociñar as nosas especialidades, entre as que se atopa unha que ten o polbo como ingrediente principal e que cada vez ten máis demanda, o polbo á prancha. Esta sinxela receita ten un sabor exquisito, xa que as especias coas que adobamos o polbo proporcionan ao prato unha mestura de sabores que conquista calquera padal. Aínda que a receita do polb...

Ler máis

Goza dun bo prato de callos 26 Xul

Goza dun bo prato de callos

26/07/2018 Receitas

Os callos son un dos pratos máis famosos da nosa gastronomía e forman parte das tripas do porco, que se cortan e limpan coidadosamente para poder cociñalos. É un prato que non adoita chamar a todos os gustos, xa que as tripas preocupan un pouco, pero é un ingrediente que cando está ben cocido, sobre todo se está nun cocido, é delicioso e o seu sabor é totalmente aditivo. E aínda que é unha receita bastante calórica, é xenial para combater os días fríos. En Pulpería Porta Catering somos especi...

Ler máis

Carne richada 9 Xul

Carne richada

09/07/2018 Carnes

En Pulpería Porta Catering somos especialistas na elaboración de receitas de carne richada, unha exquisita carne típica da provincia de Pontevedra. A richada é unha receita tradicional de Galicia, a súa preparación varía un pouco segundo a rexión na que nos atopemos, podemos probar a Richada en Silleda que se acompaña de patacas fritidas ou a de Forcarei con patacas cocidas e tamén a da Peroxa á que engádese pemento. Para facer a richada é importante ter ingredientes de primeira calidade, nest...

Ler máis

Churrasco á prancha, un auténtico manxar 29 Xuñ

Churrasco á prancha, un auténtico manxar

29/06/2018 Carnes

O churrasco é un dos maiores praceres gastronómicos da comunidade galega. Este anaco de porco ou tenreira é un dos máis cobizados e exquisitos, e a súa popularidade é tal que non pode faltar en ningunha celebración estival, sempre que haxa unha boa parrilla preto.O churrasco á prancha é rico, sen exceso de graxa e contundente, perfecto para celebracións cun bo número de persoas.Hai moitos segredos para facer un bo filete, así que dende Pulpería Porta Catering queremos amosarlles algúns:Se imos c...

Ler máis

O polbo á feira, o mellor 14 Xuñ

O polbo á feira, o mellor

14/06/2018 Pulpería

O polbo, ese animal tan pouco atractivo, pero ao mesmo tempo tan querido polo seu exquisito sabor. En Galicia considerámolo parte da nosa cultura e no resto do mundo é un auténtico manxar.É capaz de cruzar fronteiras gastronómicas de calquera tipo e poderás ver pulpeiras en Londres, París, Roma ou Madrid, sempre cunha receita por riba do resto: o polbo á feira.¿Que sería do polbo sen ese prato de madeira?De momento, non tería o mesmo sabor. Do mesmo xeito que non sabería se non se cociñou nunha ...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.