O polbo, ese animal tan pouco atractivo, pero ao mesmo tempo tan querido polo seu exquisito sabor. En Galicia considerámolo parte da nosa cultura e no resto do mundo é un auténtico manxar.
É capaz de cruzar fronteiras gastronómicas de calquera tipo e poderás ver pulpeiras en Londres, París, Roma ou Madrid, sempre cunha receita por riba do resto: o polbo á feira.
¿Que sería do polbo sen ese prato de madeira?
De momento, non tería o mesmo sabor. Do mesmo xeito que non sabería se non se cociñou nunha pota metálica de tamaño infantil ou se non lle asustou tres veces...
En Pulpería Porta Catering somos especialistas na preparación do mellor polbo á feira, e por iso lanzamos o noso blog con esta súplica ao polbo.
Os nosos máis de 20 anos de experiencia aválannos na preparación do polbo nas mellores feiras e eventos de toda Galicia, sendo sempre fieis á filosofía de sinxeleza que engloba este alimento.
A nosa adaptabilidade, a calidade das nosas materias primas, a busca constante de innovación e mellora en cada un dos nosos servizos, garanten o éxito dos nosos clientes.
Póñase en contacto connosco e confíe na nosa profesionalidade e coñecemento para calquera feira, festa ou evento. ¡Estamos á túa disposición!