Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Descubre o mellor polbo á prancha

Publicado: 05 de setembro de 2018, 14:00
  1. Pulpería
Descubre o mellor polbo á prancha

En Pulpería Porta Catering non paramos durante a tempada estival. Hai moitas festas, feiras e eventos aos que acudimos durante os meses de verán para cociñar as nosas especialidades, entre as que se atopa unha que ten o polbo como ingrediente principal e que cada vez ten máis demanda, o polbo á prancha.

Esta sinxela receita ten un sabor exquisito, xa que as especias coas que adobamos o polbo proporcionan ao prato unha mestura de sabores que conquista calquera padal.

Aínda que a receita do polbo á prancha é moi sinxela, hai que seguir algúns pequenos consellos para que estea sempre ben dourado e tenro.

- Lembrade que esta receita prepárase co polbo xa cocido. Podes mercalo cocido ou facelo na casa seguindo estes consellos para cociñar ben o polbo.

- Non queremos que o polbo perda auga (e por tanto suculentidade) polo que temos que cociñar pouco tempo e a lume forte.

- É importante que o polbo non solte auga na parrilla para que non se cocine e endureza, polo que hai que secar ben as patas con papel de cociña.

- Non retire a pel porque actúa como unha barreira contra esa perda de humidade.

¿Está disposto a cociñar este delicioso prato de polbo?

Lembra que se prefires sentarte á mesa e probalo, podes poñerte en contacto connosco e farémolo coa nosa receita especial.

¡Agardarémoste!

Noticias relacionadas

Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta! 6 Nov

Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta!

06/11/2024 Pulpería
O día que se contrae matrimonio é un dos días máis importantes da vida de calquera persoa. Unha data especial para celebrar o amor xunto aos seus seres queridos. E que mellor maneira de facelo que cunha auténtica festa galega, onde a tradición, a gastronomía e o bo ambiente fusiónanse á
 Curiosidades sobre o polbo galego 7 Out

Curiosidades sobre o polbo galego

07/10/2024 Pulpería
O polbo galego, máis que un prato típico, é unha verdadeira institución gastronómica na rexión. O seu sabor único, a súa textura firme e a súa versatilidade na cociña convertérono nun ícono culinario que traspasa fronteiras, como ben sabemos na nosa polbeira. Pero máis aló disto, este animal
Non hai festa galega sen un bo polbo a feira 2 Set

Non hai festa galega sen un bo polbo a feira

02/09/2024 Pulpería
O polbo a feira, ou polbo á galega, é un prato emblemático de Galicia, que está presente en calquera festa, romaría ou celebración popular por unha serie de motivos que explicamos desde Pulpería Porta Cátering, os teus especialistas en polbo na Estrada.  A súa presenza non é só un deleite
¿Coñece a maxia do pulpo tradicional? 15 Xul

¿Coñece a maxia do pulpo tradicional?

15/07/2024 Pulpería
En Galicia, o polbo non é só un prato, é unha tradición, unha cultura gastronómica que se foi transmitindo de xeración en xeración. En Pulpería Porta Cátering, como o noso propio nome indica, somos perfectamente conscientes diso. Por este motivo, nos enorgullece ser unha das empresas de cátering de

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.