Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering - Páxina 21

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Chorizo criollo 5 Feb

Chorizo criollo

05/02/2019 Carnes

En Pulpería Porta Catering somos especialistas en brasas , sempre con produtos da mellor calidade e avalados pola nosa ampla experiencia no sector. Levamos o noso catering a calquera zona de Galicia, ofrecendo os mellores pratos de polbo á feira, carne ó caldeiro, callos, cocido, richada, churrasco, carnes á brasa... Á hora de asar, en Pulpería Porta Catering temos diferentes tipos de carne, polo que os nosos clientes escollerán o seu favorito. Podemos escoller entre churrasco de porco, churr...

Ler máis

Carne á prancha 14 Xan

Carne á prancha

14/01/2019 Carnes

En Pulpería Porta Catering elaboramos carnes á prancha e cada vez son máis demandadas polos nosos clientes. Temos máis de 20 anos de experiencia no mundo da restauración, ofrecendo aos nosos clientes os mellores servizos con carnes locais e viños de calidade para o seu acompañamento. Hai varios pasos que seguimos para que a nosa carne á brasa sexa deliciosa, logrando un exquisito sabor á parrilla. Á hora de cociñar, os materiais que empregamos tamén inflúen e en Pulpería Porta Catering temos os...

Ler máis

Patacas cocidas ao estilo 'á feira' 2 Xan

Patacas cocidas ao estilo 'á feira'

02/01/2019 Receitas

Galicia é recoñecida, entre outras cousas, pola súa gastronomía. As patacas cocidas galegas, famosas polo seu distinguido sabor e textura, son unha das guarnicións máis comúns nos pratos que preparamos no catering Pulpería Porta Catering. É común que as patacas cocidas, en Galicia, se cociñen e se serven coa pel. Coñécense como "cachelos" e son un dos acompañantes favoritos dunha gran variedade de pratos, como cocido, carnes cocidas e asadas, polbo... En Pulpería Porta Catering variamos a pres...

Ler máis

O pan de bola 17 Dec

O pan de bola

17/12/2018 Receitas

O pan de bola sempre foi un alimento cualificado con distincións de excelencia na comunidade galega, pola súa produción artesanal e tradición á hora de acompañar as comidas con este exquisito produto. A burbuxa ten unha relación superficie-volume maior que a da burbuxa. Isto significa que para o mesmo volume ou masa de pan, o pan ten máis superficie, é dicir, máis codia. E é na codia de pan onde se concentra, en cantidades ata oito veces maiores que na miga, a pronil-lisina, un composto antiox...

Ler máis

Café de pota 7 Dec

Café de pota

07/12/2018 Receitas

Actualmente as potas de porcelana empregadas durante anos para facer café substituíronse por cafeteiras e máquinas de última tecnoloxía e perdéronse as formas tradicionais de preparalo. As culleres de madeira substituíronse por utensilios de metal ou plástico e as potas de hoxe en día non teñen nada que ver con aqueles nos que se prepararon os mellores cafés. O café de pota xigante é o xeito primitivo de preparar o café. Herdouse de xeración en xeración e ata o día de hoxe aínda se fai nalgunha...

Ler máis

Beneficios de contratar un catering profesional para unha feira gastronómica 21 Nov

Beneficios de contratar un catering profesional para unha feira gastronómica

21/11/2018 Pulpería

¿Sabías que un dos aspectos máis discutidos de calquera tipo de evento é o servizo de catering? Un dos servizos aos que máis atención se presta e que máis recordará é o que ofrece o menú do evento. Por iso hoxe en día a restauración é un elemento moi importante na organización de calquera evento e máis se se trata dunha feira gastronómica, onde a comida é o verdadeiro protagonista. É tan fundamental que pode ser o detonante do éxito ou fracaso dese día que agarda tanto tempo. Vantaxes da contr...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.