Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering - Páxina 20

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Cal é o segredo dun bo cocido galego? 6 Mai

Cal é o segredo dun bo cocido galego?

06/05/2019 Receitas

O cocido é un dos pratos estrela da cociña galega xunto co polbo e o churrasco. En Pulpería Porta Catering somos especialistas na preparación dun bo cocido galego e por iso somos conscientes da importancia de dedicar o tempo necesario a cada paso e ingrediente. Despois de máis de 20 anos de experiencia, os nosos cociñeiros teñen todos os segredos para preparar un delicioso cocido galego. Os ingredientes, de calidade Que ingredientes precisa un bo cocido galego? Aínda que pode haber tantas rec...

Ler máis

Viños perfectos para acompañar as carnes 17 Abr

Viños perfectos para acompañar as carnes

17/04/2019 Carnes

Os membros do equipo de Pulpería Porta Catering teñen máis de 20 anos de experiencia na restauración de festas, romarías... calquera tipo de celebración. Todos os nosos produtos son da mellor calidade, xa que sempre queremos ofrecer aos nosos clientes elaboracións exquisitas e de calidade. Ademais, para mellorar o sabor dos nosos pratos, temos unha gran variedade dos mellores viños do país para acompañar cada unha das nosas preparacións co viño máis axeitado. Os membros do noso equipo aconsel...

Ler máis

Curiosidades do polbo 3 Abr

Curiosidades do polbo

03/04/2019 Pulpería

En Pulpería Porta Catering, a nosa maior especialidade é facer pratos de polbo. Facémolos tanto para grupos pequenos como para grandes eventos. Unha das nosas referencias é que sempre traballamos co polbo da mellor calidade, sempre garantindo un sabor exquisito independentemente do método de preparación ou da época do ano. Especialistas en cociñar polbo en Galicia Hoxe atopamos innovacións diarias no mundo da cociña, polo que non é de estrañar que cada día xurdan novas formas de preparar un p...

Ler máis

O segredo dunha boa carne á parrilla 20 Mar

O segredo dunha boa carne á parrilla

20/03/2019 Carnes

Dende a Pulpería Porta Catering, especialistas no servizo de restauración con pratos de polbo e carnes á parrilla, explicamos previamente cales son as condicións para conseguir boas brasas e como conseguir unha cocción perfecta. É por iso que nesta nova explicaremos os segredos para escoller as mellores carnes para preparalas á parrilla. Grazas á ampla experiencia no sector que ten o equipo de Pulpería Porta Catering, damos os mellores consellos á hora de mercar carne para asar. Como elixir un...

Ler máis

Como facer boas brasas? 4 Mar

Como facer boas brasas?

04/03/2019 Carnes

Unha das especialidades do equipo de Pulpería Porta Catering é cociñar carnes á prancha, utilizando produtos e materiais de mellor calidade e mantendo a esencia da cociña tradicional. Grazas á nosa experiencia de máis de 20 anos no sector, elaboramos cada unha das nosas preparacións respectando todos os tempos de cocción, que varían segundo o tamaño da carne, o anaco de carne, o animal do que procede a carne, etc. para obter o mellor resultado. Independentemente das características da carne, o...

Ler máis

Restauración especial para vodas 18 Feb

Restauración especial para vodas

18/02/2019 Restauración

Os compoñentes do equipo de Catering Pulpería Porta están especializados en realizar todo tipo de restauración para calquera ocasión; festas, romarías, grandes celebracións... Non podías perder un catering especialmente deseñado para un día tan importante como o día da túa voda. Cada día xorden novas tendencias no mundo da planificación de vodas. Actualmente, non todas as vodas buscan un menú elaborado cunha gama complexa de alimentos, pero cada vez son máis as parellas que buscan un banquete m...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.