Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering - Páxina 22

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Como facer boas brasas? 4 Mar

Como facer boas brasas?

04/03/2019 Carnes

Unha das especialidades do equipo de Pulpería Porta Catering é cociñar carnes á prancha, utilizando produtos e materiais de mellor calidade e mantendo a esencia da cociña tradicional. Grazas á nosa experiencia de máis de 20 anos no sector, elaboramos cada unha das nosas preparacións respectando todos os tempos de cocción, que varían segundo o tamaño da carne, o anaco de carne, o animal do que procede a carne, etc. para obter o mellor resultado. Independentemente das características da carne, o...

Ler máis

Restauración especial para vodas 18 Feb

Restauración especial para vodas

18/02/2019 Restauración

Os compoñentes do equipo de Catering Pulpería Porta están especializados en realizar todo tipo de restauración para calquera ocasión; festas, romarías, grandes celebracións... Non podías perder un catering especialmente deseñado para un día tan importante como o día da túa voda. Cada día xorden novas tendencias no mundo da planificación de vodas. Actualmente, non todas as vodas buscan un menú elaborado cunha gama complexa de alimentos, pero cada vez son máis as parellas que buscan un banquete m...

Ler máis

Chorizo criollo 5 Feb

Chorizo criollo

05/02/2019 Carnes

En Pulpería Porta Catering somos especialistas en brasas , sempre con produtos da mellor calidade e avalados pola nosa ampla experiencia no sector. Levamos o noso catering a calquera zona de Galicia, ofrecendo os mellores pratos de polbo á feira, carne ó caldeiro, callos, cocido, richada, churrasco, carnes á brasa... Á hora de asar, en Pulpería Porta Catering temos diferentes tipos de carne, polo que os nosos clientes escollerán o seu favorito. Podemos escoller entre churrasco de porco, churr...

Ler máis

Carne á prancha 14 Xan

Carne á prancha

14/01/2019 Carnes

En Pulpería Porta Catering elaboramos carnes á prancha e cada vez son máis demandadas polos nosos clientes. Temos máis de 20 anos de experiencia no mundo da restauración, ofrecendo aos nosos clientes os mellores servizos con carnes locais e viños de calidade para o seu acompañamento. Hai varios pasos que seguimos para que a nosa carne á brasa sexa deliciosa, logrando un exquisito sabor á parrilla. Á hora de cociñar, os materiais que empregamos tamén inflúen e en Pulpería Porta Catering temos os...

Ler máis

Patacas cocidas ao estilo 'á feira' 2 Xan

Patacas cocidas ao estilo 'á feira'

02/01/2019 Receitas

Galicia é recoñecida, entre outras cousas, pola súa gastronomía. As patacas cocidas galegas, famosas polo seu distinguido sabor e textura, son unha das guarnicións máis comúns nos pratos que preparamos no catering Pulpería Porta Catering. É común que as patacas cocidas, en Galicia, se cociñen e se serven coa pel. Coñécense como "cachelos" e son un dos acompañantes favoritos dunha gran variedade de pratos, como cocido, carnes cocidas e asadas, polbo... En Pulpería Porta Catering variamos a pres...

Ler máis

O pan de bola 17 Dec

O pan de bola

17/12/2018 Receitas

O pan de bola sempre foi un alimento cualificado con distincións de excelencia na comunidade galega, pola súa produción artesanal e tradición á hora de acompañar as comidas con este exquisito produto. A burbuxa ten unha relación superficie-volume maior que a da burbuxa. Isto significa que para o mesmo volume ou masa de pan, o pan ten máis superficie, é dicir, máis codia. E é na codia de pan onde se concentra, en cantidades ata oito veces maiores que na miga, a pronil-lisina, un composto antiox...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.