En Pulpería Porta Catering somos especialistas en brasas , sempre con produtos da mellor calidade e avalados pola nosa ampla experiencia no sector.
Levamos o noso catering a calquera zona de Galicia, ofrecendo os mellores pratos de polbo á feira, carne ó caldeiro, callos, cocido, richada, churrasco, carnes á brasa...
Á hora de asar, en Pulpería Porta Catering temos diferentes tipos de carne, polo que os nosos clientes escollerán o seu favorito.
Podemos escoller entre churrasco de porco, churrasco de tenreira, secreto, aves de corral... pero calquera que sexa a nosa carne favorita á brasa, o que nunca falta en ningunha churrascada galega é o chourizo criollo.
Chourizo criollo en Pulpería Porta Catering
O chourizo criollo caracterízase porque non contén ningún tipo de pementón, polo que a súa cor é rosada e non vermella coma o chourizo normal.
Ten un sabor único, xa que está composto por unha mestura de tenreira e porco. Ademais, engádense sal e especias, variando as cantidades segundo o lugar onde se fabrique. Por este motivo, podemos notar diferenzas de sabor segundo a marca da que decidamos mercar os chourizos criollos
Este tipo de embutido non se cura, polo que é preciso cociñalo antes de poder comelo.
Hoxe atopamos unha gran variedade de opcións diferentes á hora de cociñar calquera alimento. Co chourizo criollo non ía ser diferente, polo que podemos atopar unha gran variedade de pratos como:
- Criollo ao forno con patacas
- Criollo con viño
- Revoltos de ovos con feixóns verdes con criollo crujiente
- Empanada de criollo
- Criollo envolto en masa de follado
- Patacas guisadas con criollo
Os cociñeiros de Pulpería Porta Catering están especializados en cociñar embutidos criollos á prancha. Grazas á nosa ampla experiencia no mundo da cociña, asegurámonos de preparala do xeito máis adecuado, asegurándonos sempre de conseguir un resultado que agrada a todos os nosos convidados.
Pregúntanos polos nosos servizos de restauración en Galicia
Se queres probar esta curiosa variedade de chourizo cociñado como indica a cociña tradicional galega, non dubides en preguntar polas nosas carnes á brasa. Estaremos encantados de responder a todas as súas preguntas en Pulpería Porta Catering.