Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Empeza o ano con unha boa richada en Pulpería Porta

Publicado: 23 de xaneiro de 2025, 08:59
  1. Carnes
Empeza o ano con unha boa richada en Pulpería Porta

Se buscas unha forma única de comezar o ano, nada mellor que gozar dun prato tradicional galego como a richada. Asegurámosvos que nunca defrauda! De feito, se confías nos expertos para a súa elaboración, dende Pulpería Porta, a túa polbería referencia na Estrada, confirmamos que vivirás unha experiencia gastronómica inesquecible, xa que estamos a falar dunha receita que destaca a calidade dos ingredientes e o sabor auténtico da nosa terra. Animádesvos a probalo a principios de ano?

Despois do polbo, un dos pratos máis emblemáticos de Galicia

A richada é un dos pratos máis emblemáticos de Galicia, sobre todo na provincia de Pontevedra, onde a súa elaboración se converte nunha auténtica tradición. Con carne de tenreira de primeira calidade, concretamente da parte de croca, este guiso é perfecto para gozar nunha ocasión especial ou para comezar o ano con enerxía e sabor.

Agora apetece probar un bo prato de richada? Pois na Pulpería Porta estamos á vosa disposición para que o probedes e namorades de cada bocado. É unha especialidade cárnica cargada de autenticidade e sabor. O máis importante para facer un bo prato de richada é elixir os ingredientes adecuados, polo que non dubidamos o máis mínimo á hora de empregar a tenreira galega, da parte máis suculenta e tenra, para garantir que cada peza se desfaga no seu interior. boca cun sabor excepcional. Ademais, aseguramos que a carne estea libre de tendóns e graxa, o que contribúe a unha textura e sabor perfectos.

A elaboración da nosa richada é unha arte

Para conseguir a mellor richada empregamos dúas cacerolas ao mesmo tempo: unha para as patacas e os pementos, e outra para a carne, que permite que todos os ingredientes se cocen perfectamente e que os sabores se combinen perfectamente. Segundo as comarcas, a richada pode variar un pouco, pero na Pulpería Porta seguimos fieis á receita tradicional da zona de Forcarei, onde as patacas cocidas acompañan a carne.

Un dos segredos da nosa richada é o coidado con que a elaboramos. Todos os ingredientes son de primeira calidade e a carne é cocida lentamente para obter unha textura suculenta e un sabor irresistible. A richada é perfecta para compartir en familia ou amigos, e converteuse nun prato imprescindible en moitas celebracións, polo que é ideal para o novo ano.

Se queres comer a mellor richada este ano novo, confía en Pulpería Porta

Se buscas unha opción deliciosa para os teus eventos ou simplemente queres gozar dunha comida tradicional e saborosa, Pulpería Porta ofréceche un servizo de catering personalizado na Estrada coa capacidade de deslumbrarte coa mellor richada para celebrar o novo ano.

Noticias relacionadas

¿Qué é 5 Dec

¿Qué é "Ó espeto"?

05/12/2024 Carnes
Escoitaches falar de costelas de tenreira ó espeto? Se es un amante da carne á prancha, esta preparación conquistarache. É unha técnica de cociña milenaria que consiste en ensartar un anaco de costela de tenreira nun espeto longo de madeira, chamado espeto, e asar pouco a pouco sobre brasas de
Preparando a primeira churrascada do ano 3 Xan

Preparando a primeira churrascada do ano

03/01/2024 Carnes
2024 chegou, e con el as ilusións tan típicas destas datas, nas que os cadernos de notas comezan a encherse de propósitos de ano novo. Pero o obxectivo final é sempre o mesmo; é dicir, ser feliz. E unha das mellores maneiras de desfrutar da vida é desfrutando ao aire libre dunha churrascada con
Organizando unha churrascada para a Noite de San Xoán 22 Xuñ

Organizando unha churrascada para a Noite de San Xoán

22/06/2023 Carnes
A Noite de San Xoán é unha festividade moi especial en Galicia, na que celebramos a chegada do verán coas tradicionais fogueiras e rituais que enchemos de maxia e boas enerxías. Unha das formas máis populares de gozar desta noite tan especial é organizando unha churrascada con amigos e familiares.
Como preparar unha parrillada de churrasco na casa? 19 Mai

Como preparar unha parrillada de churrasco na casa?

19/05/2023 Carnes
A gastronomía galega é famosa polo seu sabor intenso e auténtico, e un prato que non pode faltar nunha boa comida é o churrasco. Se tes vontade de preparar unha parrillada de churrasco na comodidade do teu fogar, este artigo en Pulpería Porta, o teu cátering a domicilio en Galicia, guiámoste a

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.