Os membros do equipo de Pulpería Porta Catering teñen máis de 20 anos de experiencia na restauración de festas, romarías... calquera tipo de celebración.
Todos os nosos produtos son da mellor calidade, xa que sempre queremos ofrecer aos nosos clientes elaboracións exquisitas e de calidade.
Ademais, para mellorar o sabor dos nosos pratos, temos unha gran variedade dos mellores viños do país para acompañar cada unha das nosas preparacións co viño máis axeitado.
Os membros do noso equipo aconsellaranlle cal é o viño máis adecuado para acompañar o seu prato favorito.
Con que viño acompaño a miña comida en Pulpería Porta Catering?
En Pulpería Porta Catering temos unha gran variedade de pratos con carne de porco, tenreira, polbo, callos, cocido... Grazas á nosa ampla experiencia no mundo da comida, indicarémosche que viño se adapta mellor a cada prato.
- Se eliximos comer un bo prato de polbo, non podemos esquecer pedir un bo vaso de viño branco. O viño máis popular para consumir mentres probas un polbo é o Albariño. Con esta combinación atoparase inmerso na gastronomía galega, xa que é unha das máis habituais.
- Se o que queremos é probar a especialidade de Pulpería Porta Catering en carnes asadas, a elección do viño variará segundo se trate de porco ou de tenreira. Se imos degustar carne de porco á prancha, a nosa recomendación é maridala cun viño rosado. Se, por outra banda, a nosa elección é a carne asada, podemos combinala cun bo viño tinto para mellorar o seu sabor.
- Cando o que máis queremos é degustar un bo prato de callos ou un cocido tradicional galego, non podemos deixar pasar a oportunidade de casalo cun viño tinto da mellor calidade, como un bo Mencía.
Degusta os mellores viños galegos na Pulpería Porta Catering
Solicite os servizos de restauración que ofrecemos en toda Galicia, comprometémonos a adaptarnos a cada un dos nosos hóspedes, servindo os nosos pratos acompañados dos mellores viños do país, asegurándose de que casen con cada un deles.