Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering - Páxina 15

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Pulpo á feira e polbo á Gallega: son iguais? 25 Nov

Pulpo á feira e polbo á Gallega: son iguais?

25/11/2020 Pulpería

O polbo é, sen dúbida, un dos pratos galegos máis famosos e apreciados. En Pulpería Porta Catering, como catering especializado en comida tradicional galega, somos grandes amantes do polbo en todas as súas variedades. Como bos pulpeiros, sabemos que hai un debate que se produce en moitas festas e eventos nos que se come polbo: ¿son iguais o polbo á feira e o polbo á gallega? Como pulpeiros profesionais en Galicia, sempre nos acabas preguntando. Neste momento sen catering nin eventos, e para no...

Ler máis

Sobremesas típicas galegas para gozar no outono 12 Nov

Sobremesas típicas galegas para gozar no outono

12/11/2020 Sobremesas

O outono é unha época moi característica en Galicia. Esta é unha terra moi ancorada pola natureza e, polo tanto, os cambios de estación afectan moito ao noso modo de vida, paisaxes, gastronomía e celebracións. En Pulpería Porta Catering, como empresa de catering en Galicia especializada en comida tradicional galega, encántanos gozar de pratos e sobremesas na súa época característica do ano. Todos coincidimos en que o turrón, por exemplo, non se goza igual no verán que na Noiteboa... Todo á súa ...

Ler máis

Cómo se prepara a carne richada? 21 Out

Cómo se prepara a carne richada?

21/10/2020 Receitas

A carne Richada é unha das nosas especialidades, prepáraa con nós! En Pulpería Porta Catering levamos 25 anos percorrendo Galicia ofrecendo as nosas especialidades a todos os que nos visitan. Somos amantes da xente e das celebracións, por iso poñemos toda a nosa paixón e dedicación no traballo que facemos. Un dos nosos pratos estrela é a carne richada e queremos compartir contigo cales son os nosos segredos para que resulte tan rico e apetecible. É innegable que, para conseguir un sabor super...

Ler máis

Receitas innovadoras con polbo galego 15 Out

Receitas innovadoras con polbo galego

15/10/2020 Pulpería

O polbo das augas galegas ten un sabor único e unha textura inconfundible que lle dá un toque distintivo a calquera preparación culinaria na que se use. A gran aceptación e a crecente demanda deste alimento fixo que hoxe en día haxa moitas recetas que o usan como ingrediente principal. Hoxe en día é posible atopar unha gran variedade de receitas culinarias nas que se emprega polbo galego, dende as máis clásicas como o polbo á feira ata as elaboracións de vangarda propias de grandes profesionais...

Ler máis

Coñeces os cortes da tenreira? 23 Set

Coñeces os cortes da tenreira?

23/09/2020 Carnes

A carne úsase en miles de receitas e todas son deliciosas. Ten un sabor peculiar cunha extraordinaria textura que cautiva o padal de todos os amantes da carne, ademais, a súa cocción é sinxela e adáptase aos gustos de cada comensal, podendo preparar a mesma receita coa carne en diferentes puntos: ben feito, no punto e pouco cociñado. ¿Como che gusta máis? Pulpería Porta Catering está formada por un equipo de grandes profesionais con ampla experiencia na cociña. Elaboramos todo tipo de receitas ...

Ler máis

Pratos de culler da tradición galega 14 Set

Pratos de culler da tradición galega

14/09/2020 Receitas

Achégase o final do verán, pero, aínda que as temperaturas xa non son tan altas e os días son máis curtos, en Galicia calquera evento celébrase cunha boa comida, independentemente da época do ano na que nos atopemos. Aínda que as tradicións non cambian ao longo do ano, o que soe variar é o menú escollido para a celebración, sendo os pratos de culler a mellor opción para as celebracións que teñen lugar nos días fríos. En Pulpería Porta Catering temos unha ampla experiencia na cociña e somos esp...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.