26 Xul Goza dun bo prato de callos 26/07/2018 Receitas Os callos son un dos pratos máis famosos da nosa gastronomía e forman parte das tripas do porco, que se cortan e limpan coidadosamente para poder cociñalos. É un prato que non adoita chamar a todos os gustos, xa que as tripas preocupan un pouco, pero é un ingrediente que cando está ben cocido, sobre todo se está nun cocido, é delicioso e o seu sabor é totalmente aditivo. E aínda que é unha receita bastante calórica, é xenial para combater os días fríos. En Pulpería Porta Catering somos especi... Ler máis
9 Xul Carne richada 09/07/2018 Carnes En Pulpería Porta Catering somos especialistas na elaboración de receitas de carne richada, unha exquisita carne típica da provincia de Pontevedra. A richada é unha receita tradicional de Galicia, a súa preparación varía un pouco segundo a rexión na que nos atopemos, podemos probar a Richada en Silleda que se acompaña de patacas fritidas ou a de Forcarei con patacas cocidas e tamén a da Peroxa á que engádese pemento. Para facer a richada é importante ter ingredientes de primeira calidade, nest... Ler máis