En Pulpería Porta Catering adaptamos os nosos servizos de restauración a todas as épocas do ano. Na nosa empresa dispoñemos dun servizo de restauración permanente no que servimos todos os pratos típicos da gastronomía galega, adaptándonos ás demandas de cada cliente.
Sexa cal sexa o evento que necesites cubrir cun servizo de catering, en Pulpería Porta Catering adaptámonos a ti axudándote a conquistar os padais de todos os asistentes cos nosos menús personalizados.
O verán considérase o momento por excelencia dos servizos de restauración, pero o equipo de Pulpería Porta Catering traballa durante todo o ano para ofrecer os mellores servizos de restauración de Galicia en todas as festas e eventos do ano.
¿Cales son os pratos máis populares no outono e no inverno nos servizos de restauración?
En Pulpería Porta Catering temos unha gran variedade de pratos de culler para superar o frío desta época, entre os que podemos destacar o cocido e os callos. Todos os pratos que preparamos ao longo do ano para o servizo de restauración están elaborados con produtos de primeira calidade para que o sabor de cada prato sexa exquisito.
Os cociñeiros do servizo de catering Pulpería Porta Catering teñen unha ampla experiencia na cociña, realizando todas as preparacións cunha preparación lenta e altas temperaturas. Así conseguimos que todos os nosos hóspedes eliminen o frío do seu corpo consumindo os nosos excelentes pratos quentes.
¿Canto custa contratar un catering?
A crenza de que contratar un catering ten un prezo elevado é común, pero en Pulpería Porta Catering adaptámonos a vostede ofrecéndolle un orzamento totalmente personalizado sen compromiso.
O prezo de cada servizo de catering varía segundo a duración do evento e o número de asistentes, pero co noso servizo de catering profesional garantimos a calidade de todos os nosos pratos independentemente das cantidades que sexan necesarias.
En Pulpería Porta Catering garantimos a calidade de cada prato
Os nosos expertos chefs preparan todos os pratos con produtos de primeira calidade. Independentemente do tipo de prato, tanto o cocido, os callos, as carnes á prancha e calquera outro prato que teñamos no noso servizo de restauración.
Ademais, os membros do equipo de Pulpería Porta Catering coidan moito máis que a preparación dos nosos pratos. No noso equipo, ademais de cociñeiros, temos montadores, transportistas, camareiros... Todo o persoal necesario para realizar un servizo de restauración completo.
Temos as nosas propias tendas de campaña, así como roupa de cama, louza, cubertos, cadeiras, mesas e todo o material de cociña necesario.
Ponte en contacto con Pulpería Porta Catering para que o teu evento sexa un éxito.