Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Remata o inverno ¿Sabes cales foron os pratos máis populares desta época?

Publicado: 06 de marzo de 2020, 10:00
  1. Pulpería
Remata o inverno ¿Sabes cales foron os pratos máis populares desta época?

Poucos días despois de rematar a época máis fría do ano, foron moitos os que acudiron á nosa tenda de ultramarinos da Estrada ou os que contrataron o noso servizo de catering para quentar o corpo con algúns dos pratos máis populares da gastronomía galega.

En Pulpería Porta Catering contamos cun equipo profesional e experimentado na cociña, para poder preparar pratos de calidade e con todo o sabor da tradición galega.

En todas as feiras galegas nas que estamos presentes coas nosas carpas, sempre son eles os que veñen a degustar o sabor dos nosos pratos. Costela, churrasco, carne ó caldeiro, callos, cocidos, richada... E por suposto, o tan apreciado como saboroso pulpo á feira.

Aínda que este polbo, tan típico de Galicia, é unha das nosas especialidades, hai moitos pratos de culler que preparamos nas nosas cociñas para que todos os nosos hóspedes poidan gozar do sabor da tradición galega.

¿Cales son os pratos máis populares no inverno?

Callos

Moitos amantes dos callos probaron a nosa receita este inverno, tanto na nosa caseta como no servizo de catering que ofrecemos en toda Galicia. Garavanzos, chourizo, pata de tenreira, touciño... Todos estes ingredientes, e todos aqueles que se queren engadir aos adultos, culminados cos condimentos específicos deste prato. Non hai sabor comparable ao dun bo prato de callos.

Cocido

Grazas á ampla experiencia na cociña de todos os que formamos o equipo de Pulpería Porta Catering, preparamos o prato de cocido moi solicitado con produtos da nosa terra e cunha coidada técnica para realzar o sabor de cada ingrediente. Patacas, verduras, garavanzos, chourizo, polo, grelos ...

Foron moitos os que este inverno quentaron o corpo probando un dos nosos exquisitos pratos de cocido.

Polbo

Remata o inverno ¿Sabes cales foron os pratos máis populares desta época? - Imagen 1

Non importa en que época do ano nos atopemos ou sexa cal sexa a temperatura exterior que esteamos, en Galicia un bo prato de polbo sempre ten unha boa acollida. Ademais, en Pulpería Porta Catering  preparamos todos os nosos pratos con produtos de calidade, polo que traballamos co polbo da nosa propia ría, marcando a diferenza de sabor e textura.

Goza do sabor de cada prato con Pulpería Porta Catering 

Foron moitos os que ao longo desta tempada de frío probaron o sabor das nosas especialidades, quentando o corpo e deixando un bo sabor de boca, pero esta estación está rematando e achegámonos á primavera... Cales serán os pratos estrela desta nova estación?

Achégate á tenda do noso supermercado ou contrata o noso servizo de restauración e comproba por ti, seguramente quererás probar de novo o sabor dos nosos pratos.

Noticias relacionadas

Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta! 6 Nov

Voda tradicional galega? Chame a Pulpería Porta!

06/11/2024 Pulpería
O día que se contrae matrimonio é un dos días máis importantes da vida de calquera persoa. Unha data especial para celebrar o amor xunto aos seus seres queridos. E que mellor maneira de facelo que cunha auténtica festa galega, onde a tradición, a gastronomía e o bo ambiente fusiónanse á
 Curiosidades sobre o polbo galego 7 Out

Curiosidades sobre o polbo galego

07/10/2024 Pulpería
O polbo galego, máis que un prato típico, é unha verdadeira institución gastronómica na rexión. O seu sabor único, a súa textura firme e a súa versatilidade na cociña convertérono nun ícono culinario que traspasa fronteiras, como ben sabemos na nosa polbeira. Pero máis aló disto, este animal
Non hai festa galega sen un bo polbo a feira 2 Set

Non hai festa galega sen un bo polbo a feira

02/09/2024 Pulpería
O polbo a feira, ou polbo á galega, é un prato emblemático de Galicia, que está presente en calquera festa, romaría ou celebración popular por unha serie de motivos que explicamos desde Pulpería Porta Cátering, os teus especialistas en polbo na Estrada.  A súa presenza non é só un deleite
¿Coñece a maxia do pulpo tradicional? 15 Xul

¿Coñece a maxia do pulpo tradicional?

15/07/2024 Pulpería
En Galicia, o polbo non é só un prato, é unha tradición, unha cultura gastronómica que se foi transmitindo de xeración en xeración. En Pulpería Porta Cátering, como o noso propio nome indica, somos perfectamente conscientes diso. Por este motivo, nos enorgullece ser unha das empresas de cátering de

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.