Poucos días despois de rematar a época máis fría do ano, foron moitos os que acudiron á nosa tenda de ultramarinos da Estrada ou os que contrataron o noso servizo de catering para quentar o corpo con algúns dos pratos máis populares da gastronomía galega.
En Pulpería Porta Catering contamos cun equipo profesional e experimentado na cociña, para poder preparar pratos de calidade e con todo o sabor da tradición galega.
En todas as feiras galegas nas que estamos presentes coas nosas carpas, sempre son eles os que veñen a degustar o sabor dos nosos pratos. Costela, churrasco, carne ó caldeiro, callos, cocidos, richada... E por suposto, o tan apreciado como saboroso pulpo á feira.
Aínda que este polbo, tan típico de Galicia, é unha das nosas especialidades, hai moitos pratos de culler que preparamos nas nosas cociñas para que todos os nosos hóspedes poidan gozar do sabor da tradición galega.
¿Cales son os pratos máis populares no inverno?
Callos
Moitos amantes dos callos probaron a nosa receita este inverno, tanto na nosa caseta como no servizo de catering que ofrecemos en toda Galicia. Garavanzos, chourizo, pata de tenreira, touciño... Todos estes ingredientes, e todos aqueles que se queren engadir aos adultos, culminados cos condimentos específicos deste prato. Non hai sabor comparable ao dun bo prato de callos.
Cocido
Grazas á ampla experiencia na cociña de todos os que formamos o equipo de Pulpería Porta Catering, preparamos o prato de cocido moi solicitado con produtos da nosa terra e cunha coidada técnica para realzar o sabor de cada ingrediente. Patacas, verduras, garavanzos, chourizo, polo, grelos ...
Foron moitos os que este inverno quentaron o corpo probando un dos nosos exquisitos pratos de cocido.
Polbo
Non importa en que época do ano nos atopemos ou sexa cal sexa a temperatura exterior que esteamos, en Galicia un bo prato de polbo sempre ten unha boa acollida. Ademais, en Pulpería Porta Catering preparamos todos os nosos pratos con produtos de calidade, polo que traballamos co polbo da nosa propia ría, marcando a diferenza de sabor e textura.
Goza do sabor de cada prato con Pulpería Porta Catering
Foron moitos os que ao longo desta tempada de frío probaron o sabor das nosas especialidades, quentando o corpo e deixando un bo sabor de boca, pero esta estación está rematando e achegámonos á primavera... Cales serán os pratos estrela desta nova estación?
Achégate á tenda do noso supermercado ou contrata o noso servizo de restauración e comproba por ti, seguramente quererás probar de novo o sabor dos nosos pratos.