Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering - Páxina 4

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas? 24 Mai

Tempo de cocción do polbo, pódese facer xa coas patacas?

24/05/2024 Pulpería

Algunha vez preguntouse se é posible cociñar o polbo á feira e as patacas ao mesmo tempo? Este método podería aforrar tempo e esforzo, pero afectará o sabor ou a textura do prato? A esta cuestión respondémosche con moitos máis detalles desde Pulpería Porta Cátering, os teus mellores expertos en polbo á feira na Estrada. Canto tempo necesítase para cocer o polbo? O tempo de cocción do polbo é crucial para lograr a textura perfecta, e iso é algo que nós che confirmamos sen dubidar. Tradicionalme...

Ler máis

Cátering a domicilio para vodas en Galicia 20 Mar

Cátering a domicilio para vodas en Galicia

20/03/2024 Catering

Unha voda é un momento especial, un día cheo de emocións e detalles inesquecibles. E todos somos conscientes de que nunha cita destas características nada pode fallar: desde a cerimonia ata todo o relativo á comida e bebida. Para que non teñas que preocuparche disto último, en Pulpería Porta Cátering ofrecémosche un excepcional servizo de cátering a domicilio para vodas en Galicia. Queres saber por que é unha boa idea confiar en nós para facer do teu día un momento inesquecible? Contámoscho nest...

Ler máis

Cociña con cachelos: sabores únicos 6 Mar

Cociña con cachelos: sabores únicos

06/03/2024 Receitas

En Pulpería Porta Cátering somos especialistas na gastronomía galega, e un dos nosos ingredientes estrela son os cachelos. Estes tubérculos son un alimento básico da nosa rexión, e gozan de moitos adeptos grazas á súa achega nutricional, o seu sabor e a súa textura. Queres saber máis? Segue lendo este novo artigo que che traemos desde a nosa empresa de cátering na Estrada! Que son os cachelos? Os cachelos son unha variedade de pataca de pel fina e cor amarela dourada. Son moi saborosos e teñen...

Ler máis

Qué é a “carne ó caldeiro”? 22 Feb

Qué é a “carne ó caldeiro”?

22/02/2024 Receitas

En Galicia a comida é moito máis que unha necesidade; é unha celebración da nosa cultura, tradición e sabores poderosos. En Pulpería Porta Catering, na Estrada, estamos orgullosos de ser unha das principais empresas de catering da nosa comarca. Por iso, nos nosos pratos empregamos sempre materias primas locais e de calidade, para honrar a incrible gastronomía da nosa fermosa terra. Neste artigo falamos dunha das nosas receitas máis emblemáticas: a carne ou o caldeiro. Estás preparado para segui...

Ler máis

A gastronomía galega nun cachelo 9 Feb

A gastronomía galega nun cachelo

09/02/2024 Receitas

Galicia, terra de mar e montaña, é coñecida, entre outras razóns, pola súa incrible riqueza gastronómica. Entre os pratos emblemáticos que se poden degustar nesta comarca, destaca un humilde acompañamento que se converteu nunha delicia para os padais máis esixentes: o cachelo. En Pulpería Porta Catering somos conscientes da importancia deste ingrediente en calquera comida tradicional galega que valga a pena. Por iso preparamos este artigo, onde vos contamos a historia e a versatilidade do cache...

Ler máis

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega 18 Xan

Pulpo a feira: o sabor da gastronomía galega

18/01/2024 Pulpería

¿Gústache o polbo? Se é así, estamos máis que seguros de que probaches algunha vez o polbo á feira, o prato máis típico da gastronomía galega e unha das tapas máis populares en toda España. Pero, ¿sabes como se prepara este delicioso manxar en pulperías tradicionais como Pulpería Porta? Neste artigo contámoste ambas as cousas. O polbo á galega: un sabor único O polbo á feira, tamén chamado polbo á galega, é unha receita sinxela que só precisa dun entrañable cefalópodo da nosa ría, aceite de ol...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.