Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Artigos e novedades de Pulpería Porta Catering (Abril/2025)

En Pulpería Porta Catering mostramos artigos interesantes sobre a gastronomía galega e os caterings. Novas sobre produtos, pulpo, churrasco, viños e moito máis.

Que é unha richada e por que é un prato imprescindible en Galicia? 9 Abr

Que é unha richada e por que é un prato imprescindible en Galicia?

09/04/2025 Carnes

Para os galegos, a cociña non é só cociña. Estamos a falar de algo que nós vemos como unha herdanza, un aceno da nosa identidade e, sobre todo, é unha forma de compartir cos demais. Desde Pulpería Porta Cátering,  pulpeiría especializada en eventos en A Estrada, pensamos que se hai un prato que encarna esa esencia como poucos, é a richada. Trátase dun guiso humilde en orixe pero cheo de historia e sabor, que segue conquistando mesas xeración tras xeración. E do que che falamos a continuación nes...

Ler máis

Como é a captura do polbo? 8 Abr

Como é a captura do polbo?

08/04/2025 Pulpería

Se algunha vez desfrutaches dun bo polbo á feira, o que chegou ao teu prato non é só gastronomía, senón o resultado dunha tradición mariñeira que se mantén viva en Galicia durante xeracións. A captura do polbo nestas augas non é só pesca: é unha fusión de coñecemento, paciencia e respecto polo mar que, por suposto, como pulpeiría especializada en festas e eventos en Galicia, compartimos desde Pulpeiría Porta Catering. Un arte que se transmite de xeración en xeración A pesca do polbo en Galicia...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.