A carne Richada é unha das nosas especialidades, prepáraa con nós!
En Pulpería Porta Catering levamos 25 anos percorrendo Galicia ofrecendo as nosas especialidades a todos os que nos visitan. Somos amantes da xente e das celebracións, por iso poñemos toda a nosa paixón e dedicación no traballo que facemos.
Un dos nosos pratos estrela é a carne richada e queremos compartir contigo cales son os nosos segredos para que resulte tan rico e apetecible.
É innegable que, para conseguir un sabor superior, os ingredientes deben ser da máis alta calidade e en Pulpería Porta Catering cumprimos este requisito ao pé da letra. Ademais, consumimos produtos locais que garanten ao 100% a frescura e o sabor dos nosos pratos.
¿Que fai falta para preparar unha boa carne richada con patacas?
Os ingredientes desta receita son moi fáciles de atopar, de feito, é posible que xa os teñas na casa. ¡Toma nota!
Para comezar, é esencial ter unha boa tenreira (recoméndase a croca), cebola, allo, pementón doce e picante, fariña, viño branco, patacas, pemento vermello, pemento verde, sal e pementa.
Comezaremos cortando a carne en anacos pequenos e eliminando as impurezas. Engade sal e pementa e reserva. Por outra banda, pelamos e cortamos as patacas e os pementos, que logo fritiremos. Recuperamos a carne que tiñamos reservada e enfariñámola.
Pasamos a fritir as patacas e logo fritimos os pementos. Colocamos unha base de patacas e pementos e salgamos.
Picamos o allo en dados pequenos e a cebola en xuliana. Douramos o allo e logo engadimos a cebola. Cociñámolo uns minutos. Despois engadimos a carne e deixámola cocer ata que estea dourada. Engadir o pementón doce e picante e remexer para repartilo uniformemente. Por último, engadimos o viño branco e cociñamos ata que se evapore o alcol.
Para rematar, engadimos a carne á base de patacas e pementos que tiñamos preparados.
¡Que aproveite!
¡O mellor lugar para probalo, con nós!
Aínda que che facilitamos unha receita, non revelamos o segredo de como preparamos a nosa carne richada en Pulpería Porta Catering, por iso invitámoste a que a disfrutes connosco. ¿A que esperas?