Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Cómo se prepara a carne richada?

Publicado: 21 de outubro de 2020, 17:15
  1. Receitas
Cómo se prepara a carne richada?

A carne Richada é unha das nosas especialidades, prepáraa con nós!

En Pulpería Porta Catering levamos 25 anos percorrendo Galicia ofrecendo as nosas especialidades a todos os que nos visitan. Somos amantes da xente e das celebracións, por iso poñemos toda a nosa paixón e dedicación no traballo que facemos.

Un dos nosos pratos estrela é a carne richada e queremos compartir contigo cales son os nosos segredos para que resulte tan rico e apetecible.

É innegable que, para conseguir un sabor superior, os ingredientes deben ser da máis alta calidade e en Pulpería Porta Catering cumprimos este requisito ao pé da letra. Ademais, consumimos produtos locais que garanten ao 100% a frescura e o sabor dos nosos pratos.

¿Que fai falta para preparar unha boa carne richada con patacas?

Os ingredientes desta receita son moi fáciles de atopar, de feito, é posible que xa os teñas na casa. ¡Toma nota!

Para comezar, é esencial ter unha boa tenreira (recoméndase a croca), cebola, allo, pementón doce e picante, fariña, viño branco, patacas, pemento vermello, pemento verde, sal e pementa.

Comezaremos cortando a carne en anacos pequenos e eliminando as impurezas. Engade sal e pementa e reserva. Por outra banda, pelamos e cortamos as patacas e os pementos, que logo fritiremos. Recuperamos a carne que tiñamos reservada e enfariñámola.

Pasamos a fritir as patacas e logo fritimos os pementos. Colocamos unha base de patacas e pementos e salgamos.

Picamos o allo en dados pequenos e a cebola en xuliana. Douramos o allo e logo engadimos a cebola. Cociñámolo uns minutos. Despois engadimos a carne e deixámola cocer ata que estea dourada. Engadir o pementón doce e picante e remexer para repartilo uniformemente. Por último, engadimos o viño branco e cociñamos ata que se evapore o alcol.

Para rematar, engadimos a carne á base de patacas e pementos que tiñamos preparados.

¡Que aproveite!

¡O mellor lugar para probalo, con nós!

Aínda que che facilitamos unha receita, non revelamos o segredo de como preparamos a nosa carne richada en Pulpería Porta Catering, por iso invitámoste a que a disfrutes connosco. ¿A que esperas?

 

Noticias relacionadas

 Como facer polbo á galega en casa de maneira fácil e rápida 20 Feb

Como facer polbo á galega en casa de maneira fácil e rápida

20/02/2025 Receitas
Quen non gozou dun bo prato de polbo á galega e pensou: "Oxalá puidese facelo en casa"? Pois hai algo que deberías saber e que che contamos neste artigo! Chegou o momento de que saibas que non é necesario ser un chef profesional nin dispoñer de ferramentas complicadas para preparalo. Cuns poucos
Cociña con cachelos: sabores únicos 6 Mar

Cociña con cachelos: sabores únicos

06/03/2024 Receitas
En Pulpería Porta Cátering somos especialistas na gastronomía galega, e un dos nosos ingredientes estrela son os cachelos. Estes tubérculos son un alimento básico da nosa rexión, e gozan de moitos adeptos grazas á súa achega nutricional, o seu sabor e a súa textura. Queres saber máis? Segue lendo
Qué é a “carne ó caldeiro”? 22 Feb

Qué é a “carne ó caldeiro”?

22/02/2024 Receitas
En Galicia a comida é moito máis que unha necesidade; é unha celebración da nosa cultura, tradición e sabores poderosos. En Pulpería Porta Catering, na Estrada, estamos orgullosos de ser unha das principais empresas de catering da nosa comarca. Por iso, nos nosos pratos empregamos sempre materias
A gastronomía galega nun cachelo 9 Feb

A gastronomía galega nun cachelo

09/02/2024 Receitas
Galicia, terra de mar e montaña, é coñecida, entre outras razóns, pola súa incrible riqueza gastronómica. Entre os pratos emblemáticos que se poden degustar nesta comarca, destaca un humilde acompañamento que se converteu nunha delicia para os padais máis esixentes: o cachelo. En Pulpería Porta

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.