Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Carnes - Páxina 4

Costela de tenreira 'O Espeto' 3 Out

Costela de tenreira 'O Espeto'

03/10/2018

En Pulpería Porta Catering somos especialistas na realización dunha receita tradicional e exquisita para xantares e ceas en grupo, a costela de tenreira 'O Espeto'. Unha boa costela de tenreira é apreciada por case todos os padais e adoita ser un gran protagonista en grandes eventos ao aire libre. Hai moitas técnicas diferentes para facer unha boa costela asada, con todo, o xeito de expoñer a carne nas brasas fai unha gran diferenza. A receita de costela de tenreira 'O Espeto' é unha das máis...

Ler máis

Carne richada 9 Xul

Carne richada

09/07/2018

En Pulpería Porta Catering somos especialistas na elaboración de receitas de carne richada, unha exquisita carne típica da provincia de Pontevedra. A richada é unha receita tradicional de Galicia, a súa preparación varía un pouco segundo a rexión na que nos atopemos, podemos probar a Richada en Silleda que se acompaña de patacas fritidas ou a de Forcarei con patacas cocidas e tamén a da Peroxa á que engádese pemento. Para facer a richada é importante ter ingredientes de primeira calidade, nest...

Ler máis

Churrasco á prancha, un auténtico manxar 29 Xuñ

Churrasco á prancha, un auténtico manxar

29/06/2018

O churrasco é un dos maiores praceres gastronómicos da comunidade galega. Este anaco de porco ou tenreira é un dos máis cobizados e exquisitos, e a súa popularidade é tal que non pode faltar en ningunha celebración estival, sempre que haxa unha boa parrilla preto.O churrasco á prancha é rico, sen exceso de graxa e contundente, perfecto para celebracións cun bo número de persoas.Hai moitos segredos para facer un bo filete, así que dende Pulpería Porta Catering queremos amosarlles algúns:Se imos c...

Ler máis

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.