¿Sabías que un dos aspectos máis discutidos de calquera tipo de evento é o servizo de catering?
Un dos servizos aos que máis atención se presta e que máis recordará é o que ofrece o menú do evento. Por iso hoxe en día a restauración é un elemento moi importante na organización de calquera evento e máis se se trata dunha feira gastronómica, onde a comida é o verdadeiro protagonista. É tan fundamental que pode ser o detonante do éxito ou fracaso dese día que agarda tanto tempo.
Vantaxes da contratación dun servizo de restauración
A restauración é o servizo profesional que se encarga da entrega, preparación e presentación de alimentos para a degustación dos comensais. Entre as súas responsabilidades inclúense, ademais da comida, a proporción de bebidas, a decoración das instalacións, a colocación de mesas e cadeiras e os utensilios de celebración, entre outros.
Aloxar un evento e pensar no tipo de comida que deixará aos invitados desgarrados pode converterse nunha auténtica dor de cabeza e pode resultar frustrante. Por este motivo, a contratación dun servizo de restauración considérase unha das mellores opcións xa que as empresas que se dedican a isto teñen experiencia no apoio á organización dun evento, especialmente en feiras gastronómicas.
Algúns dos beneficios de ter un catering profesional son os seguintes:
Confort: escoller contratar un servizo de restauración facilita moito a preparación xa que, ademais de deixar tarefas á empresa, pode axudarche noutros preparativos e asesorarte sobre outros aspectos.
Tempo: ao contratar un servizo de restauración, dispón de máis tempo para dedicarse a outras tarefas da organización da feira gastronómica. Lembre que a restauración inclúe cociñar a comida e preparar o lugar onde se probará.
Limpeza: non ter que preocuparse por limpar a mesa e lavar a louza é unha das grandes vantaxes deste servizo. Despois de probar os deliciosos pratos, só terás que preocuparte por gozar despois da cea en compañía dos teus convidados.
Dedicatoria: as persoas que forman o equipo de restauración puxeron todo o seu esforzo e ilusión en facer do evento un éxito. Comprobe que o equipo humano destaca polo seu bo traballo na comida e a súa preparación e presentación de pratos.
Profesionalidade e calidade: debe asegurarse de que a empresa que contrata se caracterice pola súa profesionalidade e experiencia no sector. Deste xeito, asegurará a puntualidade ao comezo da cata e que o menú estea composto por produtos de primeira calidade.
Satisfacción: sen dúbida, será unha experiencia tan agradable e sen apenas preocupacións de que todo saia ben que repetirás en canto teñas a oportunidade.
Orzamentos personalizados: a maioría das empresas de restauración elaboran un orzamento en función das particularidades de cada evento: o número de asistentes, o menú, o material que se instalará, a decoración... A contabilidade de cada gasto significa que ao final do evento non obterá algunha sorpresa.
Por que contratar o noso servizo de catering?
A restauración que se vai contratar pode variar segundo o evento, o menú a escoller, o lugar e a hora da celebración e o número previsto de asistentes. Polo tanto, en Pulpería Porta Catering dispoñemos de diferentes menús e buffets para que os nosos hóspedes poidan degustar o mellor da nosa gastronomía.
Dispoñemos dun dos mellores servizos de restauración con comida tradicional galega para todo tipo de eventos. Polbo, costela de tenreira, churrasco, carne ó caldeiro, callos ou cocido son algunhas das nosas especialidades que acompañadas dun dos mellores viños galegos como o Albariño ou o Ribeiro farán que sexa un auténtico pracer para calquera padal.
Así que non te preocupes por nada, simplemente divírtete, encargámonos da organización completa do evento. Se buscas un catering onde confiar na organización da túa feira gastronómica, Pulpería Porta Catering é a resposta. Chámanos e asesorarémoste para que o evento sexa un éxito.