17 Xuñ Coñeces todas as propiedades do pementón? 17/06/2019 Pulpería O pementón é unha das especias máis empregadas nos pratos tradicionais galegos. En Pulpería Porta Catering somos especialistas en cociña galega, polo que o pementón é un dos nosos grandes aliados. A nosa experiencia de máis de 20 anos permítenos empregar novas técnicas con este temperado, que ademais de darlle sabor aos pratos, tamén o podemos usar para decorar o prato. Propiedades do pementón Os profesionais de Pulpería Porta Catering saben que o pementón, ademais de mellorar o sabor dos nos... Ler máis
7 Xuñ Sabes cales son as diferenzas entre os callos galegos e os callos madrileños? 07/06/2019 Receitas A gastronomía galega é recoñecida en todo o mundo pola súa gran variedade e exquisitez, en Pulpería Porta Catering somos especialistas na cociña tradicional galega con pratos destacados como o polbo á feira, a carne ó caldeiro, a carne ó espeto, a richada, o cocido, os callos... Cando falamos dun prato de callos, hai diferentes ideas sobre o que contén este prato. Isto débese a que en España hai varias formas de levar a cabo esta receita. Callos á madrileña, callos navarros, callos á galega, ca... Ler máis