Icono de teléfono
659 908 745

Contacte con nós

Preparando a primeira churrascada do ano

Publicado: 03 de xaneiro de 2024, 10:52
  1. Carnes
Preparando a primeira churrascada do ano

2024 chegou, e con el as ilusións tan típicas destas datas, nas que os cadernos de notas comezan a encherse de propósitos de ano novo. Pero o obxectivo final é sempre o mesmo; é dicir, ser feliz. E unha das mellores maneiras de desfrutar da vida é desfrutando ao aire libre dunha churrascada con amigos. Pero...Sabes que é aínda mellor? Que outros a preparen por ti e só teñas que esperar na mesa para desfrutar, sen máis crebadizos de cabeza.

Segue a ler este novo post que preparamos dende Pulpería Porta Catering e descubre o noso servizo integral de catering para churrascadas en Galicia.

Por que acudir a nós?

A continuación, ímosche dar os principais motivos polos que tanta xente decide confiar en nós para os seus eventos, comidas e churrascadas:

  • Calidade: Os nosos menús están elaborados con ingredientes frescos, autóctonos e de calidade.
  • Adaptabilidade: Non importa que queiras unha churrascada para 5 ou 50 persoas, temos a capacidade para adaptarnos por completo ás túas necesidades e orzamento.
  • Prezos competitivos: En Pulpería Porta Catering queremos que todo o mundo desfrute por igual independentemente da súa capacidade económica, polo que nos esforzamos por ofrecer a mellor relación calidade-prezo do mercado, para que podas obter os nosos servizos sen necesidade de gastar unha fortuna.
  • Menús personalizados: Se tes algunha petición especial, por exemplo, se hai persoas con certas intolerancias alimentarias, podemos deseñar menús a medida para satisfacer todos os padais.
  • Limpeza: Os nosos profesionais encárganse de todo, dende a preparación da carne e das verduras ata a limpeza ao final da festa. Unha vez rematado o evento, en Pulpería Porta Catering, asegurámonos de que todo queda limpo como los chorros del oro.

Estás interesado nos nosos servizos? Chámanos!

Se estás a pensar en organizar unha churrascada en Galicia, pero non tes tempo ou ganas de preparar todo ti mesmo, Pulpería Porta Catering somos o teu aliado.

Non o penses máis, contacta con nós canto antes e axudarémosche a preparar a churrascada perfecta.

Esperámoste!

Noticias relacionadas

Organizando unha churrascada para a Noite de San Xoán 22 Xuñ

Organizando unha churrascada para a Noite de San Xoán

22/06/2023 Carnes
A Noite de San Xoán é unha festividade moi especial en Galicia, na que celebramos a chegada do verán coas tradicionais fogueiras e rituais que enchemos de maxia e boas enerxías. Unha das formas máis populares de gozar desta noite tan especial é organizando unha churrascada con amigos e familiares.
Como preparar unha parrillada de churrasco na casa? 19 Mai

Como preparar unha parrillada de churrasco na casa?

19/05/2023 Carnes
A gastronomía galega é famosa polo seu sabor intenso e auténtico, e un prato que non pode faltar nunha boa comida é o churrasco. Se tes vontade de preparar unha parrillada de churrasco na comodidade do teu fogar, este artigo en Pulpería Porta, o teu cátering a domicilio en Galicia, guiámoste a
Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto? 11 Xul

Canto tempo se tarda en facer carne ao espeto?

11/07/2022 Carnes
Paseniño, con mimo e moito arte. Non é casualidade que as receitas que mellor saben e que máis tempo se manteñen na nosa memoria -e mais no noso padal- sexan tamén as que se fan con maior agarimo. Sucede así cun dos pratos estrela de Pulpería Porta, o seu catering galego a domicilio: a nosa afamada
Que non pode faltar nun bo cocido galego? 25 Nov

Que non pode faltar nun bo cocido galego?

25/11/2021 Carnes
Aínda que o cocido é unha comida atemporal para todo bo galego, a época das chuvias e do vento sempre se presta para facer unha boa pota de cocido. É unha das comidas galegas máis naturais e da que podes desfrutar durante varios días. Ademais ten o engadido de que permite facer multitude de comidas

Contacte con Pulpería Porta

Está interesado nos nosos servizos? Chámenos, estaremos encantados de atendelo.