En Pulpería Porta Catering somos especialistas na realización dunha receita tradicional e exquisita para xantares e ceas en grupo, a costela de tenreira 'O Espeto'.
Unha boa costela de tenreira é apreciada por case todos os padais e adoita ser un gran protagonista en grandes eventos ao aire libre.
Hai moitas técnicas diferentes para facer unha boa costela asada, con todo, o xeito de expoñer a carne nas brasas fai unha gran diferenza.
A receita de costela de tenreira 'O Espeto' é unha das máis antigas que se coñecen e que garante un mellor resultado para a carne, que sempre quedará tenra e suculenta.
Profesionais da churrascada
Non obstante, facer carne 'O Espeto' pode ser moi complicado se non tes experiencia previa, por iso en Pulpería Porta Catering somos a mellor opción para calquera festa ou evento multitudinario.
A calidade dos ingredientes empregados, xunto coa experiencia dos nosos profesionais, garante a máxima satisfacción de todos os comensais.
Asado lento
Para que a carne 'O Espeto' saia con moito sabor e tenrura, é necesario deixar a carne asada durante unhas tres horas, dependendo do tamaño do estante, e alimentar o lume con leña a medida que se vai consumindo.
Unha vez transcorrido ese tempo, dá a volta e marcha outra hora.