En Pulpería Porta Catering preparamos cada prato completamente caseiro e coa mellor materia prima de Galicia. Por iso, o cocido é unha das nosas especialidades estrela coa que deleitamos aos nosos hóspedes.
Coa chegada do frío do outono e as primeiras choivas de outubro, en Pulpería Porta Catering recomendamos un bo cocido galego. Un prato saboroso e quente co que combater o mal tempo.
O cocido galego é un dos pratos máis típicos da cociña galega, a pesar diso hai diferentes variantes na receita do cocido. Por este motivo, en Pulpería Porta Catering adaptámonos aos teus gustos e elaboramos a receita do cocido galego que queiras.
Expertos cociñados
A gastronomía galega é a base das nosas receitas, polo que no noso menú non podía faltar o cocido galego.
En Pulpería Porta Catering cociñamos o cocido coas mellores patacas, carnes, legumes e verduras de tempada, co que obtemos un delicioso cocido que destaca polos seus produtos de calidade.
Así, en Pulpería Porta Catering podes degustar un cocido rico e nutritivo, ideal para despedir o verán ao grande.
Exquisito
A mellor materia prima e un equipo de especialistas en alimentación de Galicia están á súa disposición para facerlle gozar dun dos pratos máis populares da gastronomía galega.
Ademais, en Pulpería Porta Catering adaptámonos aos teus gustos e coidamos todo o que necesitas para a restauración dun evento.
Se queres saborear o noso exquisito cocido galego, ponte en contacto connosco.